Links

Kirkeministeriet
Hjemmesiden er opdelt i tre overskuelige sektioner; Folkekirken, Borgerportalen og Ministeriet.
Under "Folkekirken" findes relevante informationer om menighedsråd, kirker og personale. Du kan også finde opslåede præstestillinger. Under "Borgerportalen" finder du informationer om de kirkelige handlinger og under "Ministeriet" findes bl. a. seneste bekendtgørelser og lovforslag.

Aalborg Stift
Stiftets informative hjemmeside indeholder bl.a. artikler om nogle af de områder, som også vedrører folkekirken på det lokale plan.

Bibelen online
Normalt er Biblen et af de mest udbredte litterære værker og en stor “tyksak” som bog. Men på dette link finder du samtlige læsninger online. Lige til at printe ud eller gemme på computeren.

Borger.dk
Hele Danmarks offentlige portal – med adgang til de mange nyttige borgerinformationer. De fleste funktioner kræver digital signatur.

Den danske salmebog online
Hvordan er det nu salmenummer 448 lyder? Hvilket nummer har “Dejlig er den himmel blå”? Hvem har skrevet “I østen stiger solen op”? Nu er en af de mest populære bøger klar på nettet i en udgave, hvor du kan høre, hvordan salmemelodierne lyder. Du kan også søge efter specifikke salmer eller få et forslag til en salme til enten dåb, vielse eller begravelse. Eller til årstidernes salmer. Der er nok at vælge imellem!